Vi utvikler webløsninger som er tilpasset din virksomhet

Hver eneste uke lanserer vi nye nettsider eller endringer på eksisterende nettsider eller nettbutikker for mange av våre kunder. Gjennom en årrekke har vi bygget opp ekspertise rundt digitale løsninger på nett og gjennomfører webutviklingsprosessen fra A til Å. Sammen med deg som kunde jobber vi oss gjennom en grundig prosess som gir den beste løsningen for deg og det du ønsker å oppnå.

telefon med en app oppe

Forprosjektet starter prosessen

Kort fortalt definerer vi ditt prosjekt med en god plan i et forprosjekt, lager interaksjonsskisser for løsningen, designer og utvikler, tester og verifiserer, og sikrer måling av resultater i etterkant. Etter lansering bistår vi oftest i form av analyse, måling, digital markedsføring og endringer som bør gjøres.

Illustrasjon av sjekkliste

Hva skal din nettside eller nettbutikk gjøre for deg?

Vi utvikler løsninger for å skape langsiktige resultater. Derfor starter vi alltid våre arbeidsprosesser med å definere hva som målet. Vår erfaring er at det beste resultatet kommer i prosjekter der målet er tydelig definert og er tett knyttet til virksomhetens forretningsstrategi.

Illustrasjon av en skjerm med en blink midt i skjermen

Grundige arbeidsprosesser gir de gode resultatene

Å skape resultater på nett enten man vil skape leads, bygge kjennskap eller selge varer på nett, krever langsiktighet og en datadreven tilnærming til arbeidet, der man opparbeider seg erfaring over tid om hva som fungerer og ikke. Derfor sier vi ofte at det er nå det starter, den dagen hjemmesiden eller nettbutikken blir lansert.

Våre arbeidsprosesser er derfor grundige. Vi sikrer den best mulige løsningen ved lansering, slik at vi sikrer at målene blir nådd raskest mulig. Gjennom et forprosjektet der vi kartlegger målene og omfanget til prosjektet, utarbeider vi en god plan med interaksjonsskisser, webdesign, implementering, innholdsproduksjon og test.

Illustrasjon av prosess med linjer mellom start til slutt

Vi er teknologiuavhengige med bred kompetanse

For mange kunder er WordPress og WooCommerce den riktige løsningen, mens Magento er riktig for andre. Og i tillegg kommer ulike integrasjoner mot ERP-systemer. Vi har kompetansen som skal til.

Liste med logoer js, PHP, C++, SQL, WooCommerce, WordPress, Magneto, .Net

Vi drifter og hoster ditt nettsted på egne servere i skyen

Vi er ikke bare digitale håndverkere, vi drifter, vedlikeholder og sikrer at din nettside eller nettbutikk lever godt og sikkert på våre servere. På den måten trenger du ikke forholde deg til flere leverandører og slipper å tenke på annet enn butikken.

Illustrasjon av skytjeneste

Ferdig SEO-optimalisert og rigget for Analytics

Gode resultater krever at nettstedet er optimalisert når Google kommer på besøk. Videre krever det at du kan stole på tallene og komme i gang med webanalyse. Våre løsninger er alltid tilrettelagt og forberedt for dette og vi får kundene i gang med det grunnleggende.

Illustrasjon av et forstørrelsesglass

Alltid klargjort for GDPR

Dagens krav om personvern og GDPR er strenge. Våre løsninger har gode løsninger for dette slik at du kan være trygg på at du er innenfor regelverk, og kan jobbe med data og analyse uten å tenke på om samtykket er gitt eller ikke.

Illustrasjon av tannhjul

Opps, fant ikke skjemaet.