Lag mer av det innholdet som fungerer

Vet du hva slags innhold som fungerer og gir verdi? Dagens digitale plattformer som Facebook, Google Ads og Googles søkemotor i tillegg til verktøy som Google Analytics, gir oss detaljert informasjon om hva slags innhold som skaper effekt. Det kan være en artikkel som leses mye, et bilde som skaper klikk eller en film som engasjerer spesielt godt. Godt Sagt bistår med å produserer innholdet for deg enten ditt fokus er SEO, sosiale medier eller annen digital markedsføring.

Illustrasjon av å få noen på kroken

Raskt levert og gode priser

Godt Sagt produserer det meste av innholdet du trenger til din innholdsstrategi. Under samme tak har vi tekstforfattere, grafiske designere, digitale markedsførere, fotografer, filmklippere og kommunikasjonsrådgivere som står klare til å bistå. Uansett hvilket innhold som skaper verdi for din bedrift, opplever vi sjelden at vi ikke kan produsere nettopp det det du trenger raskt, effektivt og godt innenfor ditt budsjett.

To menn som filmer

Vi kan filmproduksjon

Internt har vi film- og fotostudio med klippere og produsenter klare til å produsere filmen du trenger til din virksomhet. Vi er over 10 eksperter med lang erfaring fra film, video og TV som foredler arven etter Catapult Film som ble en del av oss i 2017. Vi brenner for filmfaget og står klare til å bistå din organisasjon med filmen du trenger.

Lyssatt tomt filmstudio

Kom i gang med riktig innhold til din virksomhet

Før neste arbeidsdag er omme, hører du fra oss for en uforpliktende samtale om dine utfordringer eller ønsker

Opps, fant ikke skjemaet.