Det handler ikke bare om teknologien

Gode digitale kundeopplevelser er en forutsetning for å skille seg ut fra konkurrentene, uansett hvor stor eller liten bedriften din er. Smarte digitale løsninger vil gjøre bedriften din mer konkurransedyktig. Men det er ikke lett og mange virksomheter fokuserer for mye kun på teknologivalgene. Teknologi er helt sentralt i en digital strategi. Likevel er det når man får etablert en langsiktig retning for organisasjonen, som favner om mennesker, data og teknologi, at man får den virkelig store effekten.

Møteleder som snakker foran storskjerm med nettbrett og penn i hånden

Bygg en endringskultur internt

Får du ikke med deg folkene dine, kommer du ikke langt på den digitale reisen. Endring er krevende for oss mennesker. Derfor er det viktig å få folk med på reisen og la de være ambassadører for endringene man ønsker å skape. Derfor må folk internt forstå hvor man er på vei og hvorfor man skal endre seg. Vi i Godt Sagt mener at en digital strategi må inneholde en tydelig retning med god kommunikasjon for å få folk med der man involverer kunder og ansatte i prosessen.

Illustrasjon av venn-diagram av hvordan mennsker, teknologi og data

Bruk fakta fremfor magefølelse

Digitale plattformer og systemer rundt oss produserer data hver eneste dag. Likefullt er magefølelsen sentral i mange virksomheter som ønsker å komme i gang med digitaliseringen. For å lykkes med digitalisering og ta de riktige valgene, må man legge vekk magefølelsen og la dataene fortelle hva som er rett og galt. Derfor utfordrer vi mange av våre kunder til å bygge en datakultur internt der man setter data i system og sikrer at beslutninger er basert på innsikten fra disse og ikke hva sjefen mener. Digitalisering er nytt og ukjent for alle, men med faktabaserte beslutninger, kommer resultatene.

Engasjerte ansatte som diskuterer løsninger over et bord på møterommet

Hvordan kan Godt Sagt bistå med digitalisering i din virksomhet

Godt Sagt har rådgivere som har jobbet målrettet med digitalisering og innovasjon gjennom mange år, med mange kunder. Vår strategiske forretningsforståelse og digitale kompetanse gjør at vi evner å stake ut riktig kurs for din virksomhet. Ikke bare setter vi retning, men vi iverksetter og gjennomfører tiltak i stort monn med ekspertise under samme tak.

Engasjert ansatt som sitter i møte

Skap en riktig digital strategi for din virksomhet

Før neste arbeidsdag er omme, hører du fra oss for en uforpliktende samtale om dine utfordringer eller ønsker

Opps, fant ikke skjemaet.