Vi hjelper våre kunder med strategisk rådgivning, idéutvikling, konsept, produksjon og målgrupperettet digital annonsering. Vi har også eget filmstudio med green screen som gjør at vi kan trylle og skape unike filmer på 1–2-3. Alt i tråd med kundens profil og identitet!

TV-reklame

Store merkevarer bør være tilstede, relevant og aktuell i største digitale kanalene. Vi har i løpet av 20 år produsert blant annet bilreklamer for merkene Suzuki, Fiat, Isuzu, Maxus og BYD. TV-reklame er et kort format hvor historien må formidles raskt og effektivt. Da gjelder det å ha fokus på det som er unikt for produktet eller tjenesten din.    

Par griller bål utendørs med opplyst bil i bakgrunnen

Annonsefilmer og reklame for sosiale medier

Mange bedrifter lykkes godt med annonsering på sosiale medier. Film skaper oppmerksomhet og prioriteres i feeden av Facebook, LinkedIn, Instagram og lignende plattformer. 

Vi kan i løpet av få sekunder formidle ditt budskap på en visuell og informativ måte!

Filmreklame til sosiale medier fra Godt Sagt as

88%

Sier de har blitt overbevist om å kjøpe et produkt eller tjeneste etter å ha sett en merkevarefilm.

*Kilde: Wyzowl.com

Streaming

I Godt Sagt har vi erfarne tekniske produsenter som har spesialisert seg på livestreaming slik at du kan få ut ditt videobudskap både internt og eksternt i de kanaler du ønsker for din virksomhet. Vi har erfaring med store interaktive produksjoner for flere tusen mennesker og mindre sendinger for små og mellomstore bedrifter. Om du ønsker å sende til for eksempel YouTube eller Teams hjelper vi deg med den tekniske løsningen og gjennom hele produksjon foran, under og etter.

Streaming fra Godt Sagt

Informasjonsfilmer

Film kan være et nyttig verktøy når man ønsker å informere og lære opp medarbeidere så vel som kunder. I vårt studio kan vi ta opp både enkle og avanserte snutter som du kan bruke til å informere ditt publikum, uavhengig av om budskapet er en årsrapport, bærekraftsrapport eller en produktlansering. 

Kartong i friluft

Drone

Oversiktsbilder med drone gir spektakulære opptak og gjør opptak mulig fra perspektiv som er vanskelig å gjennomføre med tradisjonelt utstyr. Det er et effektivt verktøy som vi bruker i mange produksjoner. Våre fotografer er sertifiserte dronefotografer. Det vil si at vi kan gjøre mer kompliserte droneoppdrag og at vi håndterer og gjennomfører alle droneoppdrag på en trygg måte. Vi følger alle sikkerhetsprosedyrer under alle droneoppdrag.

Dronebilde over Drammen fra Godt Sagt

Opps, fant ikke skjemaet.